Home » Starter?

Starter?

U wilt starten als zelfstandig ondernemer, een eigen bedrijf leiden…..een droom die werkelijkheid wordt. 

Maar heeft U zich goed voorbereid? Zijn alle valkuilen in beeld gebracht? Bent U volledig op de hoogte van de administratieve verplichtingen van een ondernemer? Zijn alle benodigde vergunningen aangevraagd en voldoet U aan de gestelde voorwaarden? Vele vragen die U, als startende ondernemer, zult moeten kunnen beantwoorden. 

Startende ondernemers zijn daarom op de juiste plaats bij Groothuis Administraties. Door jarenlange ervaring in het opzetten van ondernemingsplannen en financieringsaanvragen, heeft U als ondernemer met Groothuis Administraties een adviseur in huis die de weg kent. Banken staan momenteel immers niet in de rij om ondernemers financieel te steunen. Maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Wij kennen meerdere wegen. 

Startersbegeleiding is één van de sleutelwoorden in ons adviesbeleid. Als de onderneming is gestart, moet het rendement bewaakt worden. Wij helpen U met het opzetten van een administratief systeem, waarbij maandelijkse rapportage voorop staat. U wilt immers weten waar U aan toe bent.