Onze kracht

Groothuis Administraties is voortgekomen uit Horeca Consultancy & Administraties en is dan ook gespecialiseerd in de horeca. Groothuis Administraties verzorgt voor horecaondernemingen de complete bedrijfsadministratie en is daarmee dé belangrijkste adviseur voor de horecaondernemer. Rendementsbewaking staat daarbij centraal binnen onze dienstverlening. Maar ook ondernemingen buiten de horeca behoren tot de cliëntenkring.

 

Wij hebben ervaring met hotels, cafébedrijven, restaurants, pizza- en shoarmarestaurants, cafetaria's maar ook groothandelsondernemingen, montagebedrijven, kapperszaken en winkelbedrijven en vooral niet te vergeten, diverse ondernemingen binnen de toerisme- en recreatiebranche. Ook uw onderneming zal zich gesteund kunnen voelen door onze dienstverlening.

 

Onze cliënten komen niet meer met een schoenendoos vol bonnen bij ons kantoor, maar zijn ondernemers die de administratie op orde hebben en weten waar ze mee bezig zijn. Groothuis Administraties neemt daarin een sturende rol aan. Dat kan doordat wij de administratie maandelijks verwerken en dus weten wat er in de onderneming speelt. De ondernemer hoeft voor de administratie namelijk de deur niet meer uit. Wij komen in uw bedrijf, zodat we de werkvloer kennen en daardoor gericht kunnen adviseren.